WielrennenMaastricht.nl


Fietsroutes van meer dan 100 km Zuid-Limburg

Een overzicht van fietsroutes van meer dan 100 km van WielrennenMaastricht.nl. Zoek je een kortere fietsroute? Kijk dan op de pagina met korte routes (- 70 km) of de pagina met middellange routebeschrijvingen (70-100 km).

Gebruik de gpx track of print een handige routebeschrijving. Scroll naar beneden voor enkele tips voor het printen en de gebruikte afkortingen.routebeschrijving afdrukken

Van veel routes kun je ook een routebeschrijving in PDF-formaat downloaden om af te drukken. De marges zijn zo ingesteld dat de beschrijving precies leesbaar is als je deze in vieren - dus tot A6-formaat - vouwt. Zo past de beschrijving gemakkelijk achterin je fietsshirt! Gebruik een plastic hoesje ter bescherming tegen zweet en regen.
Let op: de langere routes bestaan uit twee pagina's, druk deze dubbelzijdig af.

Alle routes zijn op dezelfde wijze opgemaakt. In de eerste kolom de afgelegde afstand, in de tweede de doorkomstplaatsen en in de derde kolom de aanwijzingen naar de volgende plaats. Alles is zo beknopt mogelijk omschreven.

afkortingen

RDrechtdoorKRkruispunt
RArechtsafLAlinksaf
RAHrechts aanhoudenLAHlinks aanhouden
DWVdoorgaande weg volgenOVW overweg
KPknooppuntRIrichting (er staat een richtingaanwijzer!)
VKLverkeerslichteneindeeinde weg
TKRT-splitsing/T-kruisingY-splY-splitsing
rot. rotondeVRWvoorrangsweg
FPfietspadafdafdaling
plaatsnaamplaatsnaambord (in België het wit-zwarte bord, tenzij anders aangegeven)(plaatsnaam)geen plaatsnaambord bij binnenkomst